Container transport in juiste handen

Een betrouwbare partner nodig voor container transport? CTR Logistics verzorgt als expediteur/bevrachtingskantoor veilig vervoer van A naar B.

Door onze professionele aanpak, charters en eigen rijders, effectief planningsysteem en jarenlange ervaring zorgen wij voor logistieke oplossingen. Deze oplossingen kenmerken zich door professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid.

Container Transport Kosten

Offerte op maat voor container transport? Bereken het in 1 minuut.

Vast aanspreekpunt

Persoonlijke Service

Duidelijke communicatie

Zeecontainer vervoer


Vanaf het moment dat uw containers in de haven aankomen moeten deze zo snel & veilig mogelijk verder vervoerd worden. CTR Logistics is actief als betrouwbaar bevrachtingskantoor met een grote groep eigen rijders en professionele planningsafdeling. Onze mensen hebben tientallen jaren ervaring in de logistiek.

Bij CTR Logistics werken wij samen met 25 vaste eigen rijders die onze waarden en normen goed vertegenwoordigen. Dit betekent niet alleen een snel transport, maar ook de garantie dat
uw goederen in veilige handen zijn. Naast de boxcontainers vervoeren wij ook tankcontainers en reefercontainers.

Boxcontainers

In alle soorten en maten

Bekijk meer

Tankcontainers

Voor gevaarlijke en ongevaarlijke goederen

Bekijk meer

Reefercontainers

Gekoeld transport met reefercontainers

Bekijk meer

Over CTR Logistics


Ons bestaansrecht zijn onze klanten. Wat ons daarom onderscheidt als bevrachtingskantoor in de transportsector is betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Bij het vervoeren van containers is onze expertise het
veilig en snel vervoeren van containers van diverse havens naar de eindlocatie. Onze flexibiliteit betekent dat wij een aanvraag op een snelle en efficiënte manier omzetten in een transport.

Het feit dat u met een goed gevoel transport wilt uitbesteden, maken wij tot een drijfveer om iedere keer te voldoen aan de vraag. Via ons
maatwerk transportsysteem is de communicatie en afhandeling van een aanvraag volledig gestroomlijnd. Samen met onze eigen rijders verzorgen wij wekelijks honderden ritten voor onze opdrachtgevers waarbij we net het stapje extra zetten.

Ontdek meer over ons

Duurzaam transport

Compenseren door het planten van bomen

Duurzaamheid staat bij CTR Logistics hoog in het vaandel. Loyaltree is de partner van CTR Logistics om de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de door CTR Logistics verzorgde transporten te compenseren.


Hoe werkt het?

CTR Logistics verwerkt een CO2-toeslag van 1% in de vrachtprijs. Daarnaast draagt CTR Logistics ook 1% bij. Per transport wordt er dus 2% van de vrachtprijs gebruikt om bomen te planten in Nederland en buitenland. Deze bijdrage per transport is zo berekend dat het transport CO2-neutraal wordt uitgevoerd.

Ontdek meer

Klantervaringen


CTR Logistics nieuws


door CTR Logistics 14 dec., 2023
CTR-Logistics BV is geen vervoerder, maar een expediteur.
19 feb., 2022
Op 15 februari heeft Gerhard Wilts zijn nieuwe Scanisa S650 in gebruik genomen. Wellicht ziet u hem binnenkort bij u voor het dock staan! Wij wensen hem veel veilige en mooie kilometers toe! 
19 feb., 2022
Samenwerking De Haan Verhuizingen en CTR-Logistics BV samenwerken met betrekking tot het wegtransport van verhuisgoederen in zeecontainers. Dit heeft betrekking op de import-, export-, en shippers owned containers van De Haan zelf.
Share by: