Loading...
CO2 compensatie met Loyaltree

Loyaltree

Duurzaamheid staat bij CTR -Logistics hoog in het vaandel. Hierdoor is een samenwerking aangegaan met Loyaltree om de CO-2 uitstoot van de CTR transporten te compenseren. CTR-Logistics biedt aan haar klanten de mogelijkheid om via een CO-2 toeslag bomen te planten in het CTR-bos. Deze bijdrage per transport is zo berekend dat het transport CO-2 neutraal wordt uitgevoerd. De actuele omvang van het CTR-bos en de hoeveelheid gecompenseerde CO-2 is live te volgen. Neem hier gerust een kijkje in het bos, en doe mee voor een gezonder milieu!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO

Naast de primaire werkzaamheden vindt CTR-Logistics het belangrijk om iets bij te dragen aan de maatschappij. Door het steunen van goede doelen als Cliniclowns, Metakids en Jemima worden initiatieven gesteund om de medemens te helpen die minder voorspoed heeft of hulpbehoevend is. Cliniclowns zet zich in om ernstig en/of chronisch zieke kinderen ontspanning en afleiding te bieden. Stichting Metakids zet zich in voor kinderen met stofwisselingsziekten. House ‘Jemima’ is een stichting in Israël, die zich inzet voor Arabische kinderen met een meervoudige handicap.

Werken onder de Fenex-voorwaarden

Fenex

CTR-Logistics is lid van de Fenex-organisatie. Fenex behartigt de belangen van vervoerders en expediteurs in de transportsector, om doelmatig te werken met gezonde verhoudingen. Hierbij moet gedacht worden aan belangen, gericht op nieuwe wetgevingen en procedures. Daarnaast ondersteunt Fenex bij jurische zaken, douanezaken en bieden zij praktijkgerichte cursussen aan voor leden. CTR-Logistics werkt onder deze Fenex-voorwaarden om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

Kwaliteitsmanagement

ISO 9001

CTR-Logistics werkt onder het ISO 9001 kwaliteitscertificaat. CTR-Logistics werkt hiermee om de kwaliteit van de diensten te waarborgen en verhogen. Fouten en onregelmatigheden in de werkprocessen worden genoteerd en klanttevredenheidtesten worden gedaan. Dit alles heeft als doel om de kwaliteit in diensten van CTR voortdurend te verbeteren.