Loading...
Over ons

Maak kennis met CTR-Logistics

CTR-Logistics BV is opgericht op 1 maart 2011 door Theo de Wit en Ronald Buik. Ronald Buik is sinds 1998 actief in het transport en Theo de Wit sinds 2000. Samen hebben zij een schat van kennis vergaard in de loop der jaren als het gaat om logistieke dienstverlening. Met deze kennis zijn zij er van overtuigd efficiënte diensten te kunnen leveren aan de bevoorraders, waarbij kwaliteit en service garant staan.

Vanwege de groei die CTR-Logistics sinds 2011 heeft doorgemaakt, is het team uitgebreid met Henri Overduin. Nadat hij zijn logistieke opleiding heeft afgerond, is hij werkzaam bij CTR-Logistics. Sindsdien staat CTR-Logistics met drie man klaar om de klanten van dienst te zijn.

CTR-Logistics werkt met Transis als Transport Management Systeem. Vanuit Transis wordt de planning bestuurd, ontvangen de charters de werkopdrachten en wordt de financiële afhandeling verricht van de gereden transporten. Met behulp van Transis kan snel geschakeld worden tussen klanten en charters en is CTR in staat klanten direct op de hoogte te houden over het verloop hun transport. Hiermee kan CTR-Logistics de kwaliteit en service van de dienstverlening waarborgen.

De samenwerking met CTR-Logistics is vernieuwend. De kracht van Social Media wordt ingezet om de spin in het web te zijn. Dit is een voorbeeld waarin CTR-Logistics zich onderscheidt en waarin efficiënter gecommuniceerd kan worden tussen klant en rijder. Daarnaast beschikt CTR-Logistics over een breed klantenbestand met onder andere verladers, expediteurs, rederijen en collega vervoerders.

 

 

Over ons

Wie wij zijn

Diesel prijs grootverbruik per liter, ex. BTW,